Reffen & Horror Drive Thru Præsenterer:

“The Great Reset”

Hvilken side af historien endte du på?

Overlevede du The Great Reset 2021, så finder vi dig til oktober 2022

SE TEASEREN

hvis du tør

"The Great Reset"

 Midt i konspirationsteoriernes storhedstid, har vi til dette års Halloween, valgt at gå planken ud og præsentere jer for 
’The Great Reset’ – 
Horror Drive Thru Edition.
 
Fra d. 8. oktober til d. 7. november, forvandles Reffen -Copenhagen Street Food til et brutalt helvede, hvor de der ikke længere har noget at miste, er tvunget ud i psykotisk vanvid og nu terroriserer, torturerer og henretter enhver, der sympatiserer med den alt kontrollerende siddende magt!

 

Oplevelsen

De ellers så hyggelige små gader, er blevet invaderet af den voksende kult, der nu residerer i boderne. Her griber de enhver chance, til at rense ud i de, efter deres overbevisning, vantro. Kreativiteten for disse monstres brutalitet har nået et hidtil uset niveau, der vil få selv Michael Meyer til at skælve!

Alt dette danner rammen for denne drive thru oplevelse. Turen rundt på banen foregår i jeres egne biler, eller i en af vores. I kommer igennem skrækindjagende scenarier så som; henrettelser, jump scares, desperate torturofre, special effects og meget mere af alt dét som de allerværste mareridt er lavet af. Soundtracket til denne oplevelse modtager I igennem jeres egne bilradioer via vores FM-signal.
Fjerner man håbet, fjerner man
mennesket!

Alle turene foregår i et sikkert og kontrolleret miljø.

Selvom I skal forvente at blive skræmt fra vid og sans, kan I altid komme af banen – hvis det skulle blive for meget.

Holdet bag består af en række mennesker, med stor erfaring indenfor produktion, sikkerhed og dekoration.

I er derfor i trygge rammer – hele vejen!

 

Vi glæder os til at skræmme jer på Reffen i oktober 2021!

VIRKSOMHEDER

Vi tilbyder en række ekslusive B2B-pakker, hvor selv jeres chef må smide facaden og overgive sig til rædslen. 

Start med at køre banen rundt. Når hjerterytmen er tilbage på et normalt leje, kan I selv deltage aktivt på banen i fuld udklædning og meget mere. Aftenen slutter I af med et stort udvalg af mad og drikke på Werkstatt, samt fest og DJ.

PARTNERE

Uden vores samarbejdspartnere, ville “The Great Reset” ikke kunne afholdes.

Tak for samarbejdet til:

Kontakt os

Tøv ikke med at kontakte os. Når vi ikke har travlt med at skræmme vores gæster fra vid og sans, sidder vi klar til at hjælpe.