Horror drive thru

ÅRETS HORROR OPLEVELSE

billetter til

Light horror & HORROR

Kør banen i jeres egen bil

Her kan familien også medbringes. Turen forgår om eftermiddagen, hvor det stadig er lyst. Det giver jer muligheden for at opleve et Reffen, som I ikke troede eksisterede med utallige dekorationer og special effects.

Derudover vil I møde alle vores skuespillere som selvfølgelig er udklædte og nok skal give både forældre og børn et godt gys. Der vil dog ikke være pludselige forskrækkelser og I kan til enhver tid give tegn, hvis det bliver for meget. 

Turen foregår i jeres egen bil.

Fra 65kr per person

Når mørket falder på, skruer vi op for uhyggen. Her vil I opleve et Reffen badet i røg, lyd og skuespillere. I ved aldrig hvor næste forskrækkelse kommer fra og vi garanterer et gys uden lige.

Turen foregår i jeres egen bil. Vi passer selvfølgelig på jeres biler, der er derfor ingen grund til bekymring for buler eller lignende. 

Fra 77kr per person

Grundet hærværk på vores lejebiler, har vi lukket ned for denne mulighed.

Turen tilbydes derfor kun i egen bil, men vær ikke bekymret for oplevelsen. Nedrullede vinduer og ulåste døre, giver rig mulighed for at blive skræmt ud af sit gode skind. Skuespillere er instrueret i kun at røre ved dørhåndtag og ruder, så frygt heller ikke for jeres bil.

Alternativt kan i vælge at leje en ShareNow og tage banen rundt i denne. Under INFO ligger der en rabatkode til alle nye brugere.

En oplevelse for (NÆSTEN) ALLE


For at sikre så mange som muligt kan deltage i årets Drive Thru, har vi opdelt oplevelsen i to kategorier. Det er op til jer, om I ønsker vores LIGHT-version, hvor jeres børn også kan deltage, eller om vi skal derud hvor selv de mest tykhudede horror-fans også må overgive sig til gyset.

Lige meget hvilken kategori I vælger, kan vi garantere I går herfra med en på opleveren og skælvende ben.