6. – 29. oktober 2023

Landingpage logo
Vores anmelderroste show “Rædselscirkusset” som sidste år, i København, havde 25.000 besøgende kan opleves i Fyns Sommerland fra d. 6 oktober.

Det er slået fast at Horror Drive Thru er helt i toppen når det kommer til Danskerne foretrukne horror-oplevelse!

Køb billet

 

 

HORROR DRIVE THRU TEASER 2023

Tilbage i 1643, rejste et sagnomspunden cirkus, på hvilket man i dag har glemt navnet, rundt i hele Europa og fremviste sin kollektion af muterede vanskabninger – dette til stor gru og gys for alle de skræklystne publikummer. Som årene gik mistede publikummerne langsomt interessen for cirkusset og dets bizarre horror-show og cirkusdirektøren måtte indse, at det ikke længere var profitabelt at holde det grufulde cast i live.

Indavlen blandt de optrædende havde med årene fremmet så voldsom og afvigende en adfærd, at væsenerne ikke længere var til at styre. Den ene makabre skandale efter den anden regnede ned over “rædsels-cirkusset”, som var blevet et alment øgenavn.  En sen aften efter endnu en publikumsforladt optræden, slap han dem alle fri i den omkringliggende bevoksning. Kan I gætte hvor?🤡🚗⚰️

Med overraskende 40.000 besøgende i oktober 2022, blev det slået fast at Horror Drive Thru er helt i toppen når det kommer til Danskerne foretrukne horror-oplevelse og det har vi tænkt os at fejre med endnu værre modbydeligheder end hidtil set, når vi for 2. år rykker ind i Fyns Sommerland. 

Hvilke skabninger der venter i mørket og hvilke væmmeligheder der kan opleves langs de smalle mørklagte gader og stræder vil i år forblive et mysterie helt frem til sekundet hvor bilen triller over dørtærsklen og I indser det er for sent at vende om! 

Lad os se hvor længe I ka kende forskel på virkelighed og fantasi? 

Efter køreturen kan I dulme de flossede nerver på vores Halloween marked med både vådt og tørt!

Facts

  • Længde 1000 meter bane
  • Hvornår? 6-29 oktober 2023
  • Hvis bil? I egen bil
  • Extreme Intensiver oplevelsen med nedrullede vinduer og ulåste døre
  • Mad og drikke Hyggeligt halloween marked
  • Pris Fra 459 kr. + gebyr (Max 5 personer i bilen)
  • Adresse Fjellerupvej 81, 5560 Aarup

Køb billet

Billede af ...

Hvilke regler gælder på banen?

Efter check-in vil I modtage en grundig briefing inden I bliver sluset ind på banen. Soundtracket modtager I via et FM-signal igennem jeres egen bilradio. Der må max køres med 5 km i timen. Overskrides dette, kan det medføre bortvisning fra banen. Fartgrænsen er sat af hensyn til alles sikkerhed, samt sikre den bedst mulige oplevelse for jer. På banen vil I møde alle vores spillere, hvis anvisninger til en hver tid skal følges, både af sikkerhedshensyn, men også for at sikre I får den bedst mulige tur rundt på banen. I skal blive i bilen under hele turen. Ved motorproblemer eller andre akutte situationer, ret da henvendelse til nærmeste skuespiller

Billede af ...

Hvad er inkluderet og hvor gammel skal man være?

Billetten dækker en alm. personbil med op til 5 passagere. Alm. personbil dækker over et køretøj på op til 5m længde, 2m bredde og 2m højde. Banen er ikke godkendt til varevogne, minibusser mm. og biler med en frihøjde på under 15 centimeter. Vi har ikke en restriktiv aldersgrænse, men medbringer I børn kan I altid tænde for havariblinket, hvis det bliver lidt for intenst.I sådan et tilfælde vil spillerne holde behørig afstand til bilen.

Omvendt kan du intensivere oplevelsen med nedrullede vinduer og ulåste døre, hvis du vil have det vildere!

Billede af ...

Hvad tid skal vi være der?

Forsøg så vidt muligt at ankomme på det tidspunkt I har bestilt til. I vil ved ankomst modtage en briefing, hvorefter I løbende bliver sluset på banen. Afsæt derfor 5-15 minutter til briefing og ventetid inden det er jeres tur. Skulle I blive forsinket, vil I blive sluset ind på banen hurtigst muligt, der kan dog opstå ekstra ventetid ved forsinket ankomst.

 
 
 
 
 

“Fed oplevelse 🥰 vi var 4 tøser der fik skreget lidt igennem 😂😂“

–Helle
 
 
 
 
 

“Vildt fedt!!!! Masser af creepyness 😱😈👺👻”

–Cristina
 
 
 
 
 

“Altså virkelig en vildt skræmmende oplevelse. Flotte uhyggelige kostumer og væsner. SÅ godt udført 👻👹👺🧟‍♀️🧛🏻‍♀️🕷️”

–Jeanette

Køb billet

Samarbejder med

Fanta Fyn Sommer land